Dannerr's Grease bil

Historien om min Grease bil

Jeg har i en årrække været teknikker på amatørscenen i Nykøbing F., hvor jeg hovedsageligt har stået for scenografi og lys. I forbindelse med opsætningen af Grease i 2005, byggede jeg derfor min første bil - en skrotningsmoden '66 Amazon - om til at være rekvisit, hvilket betød, at jeg (med venners hjælp) skar taget af og skar den over bag fordørerne. Så svejste vi forstærkninger i bunden og satte små hjul på, så den kunne trilles ind over scenen, og svejste forstærkninger under kølerhjelmen, for at skuespillerne kunne danse på hjelmen af den.

Den har nu ageret rekvisit af flere omgange, og ud over at være "the Greased Lightning", har den bl.a. været den en stor del af en sketch i Nykøbing F. revyen, hvor Ole Thestrup og Flemming Krøll spillede mekanikere.

Planen med bilen var egentlig at bygge den om til havegrill - men senest er den blevet lånt ud til Vordingborg Gymnasium, som skal spille Grease i slutningen af Januar 2015. Og indtil den bliver til havegrill, kan den - mod depositum - lånes til teaterforestillinger, som kunne have gavn af den.

Er du interesseret i at låne den, så kontakt mig via dannerr@dannerrs.com.

A young version of me, besides the Grease car, my (first) Volvo Amazon.

Grease bil #2

Som bestilling huggede jeg i sommeren 2015 endnu en Amazon op og byggede den om til scenebil, på samme måde som med den første.

Write a new comment: (Click here)

SimpleSite.com
Characters left: 160
DONE Sending...
See all comments

| Reply

Latest comments

10.01 | 17:20

Um otimo projeto

...
27.12 | 22:29

Hallo Again i found the oilpan for the engine i do have a extra crank any blocks around?
Kind regards!
Mats

...
31.01 | 00:54

Hey Dannerr, It was justy a passing thought about the HC head, I will prpbably leave it as it is , I only use it around here, I dont go on any tours. Thanks ...

...
30.01 | 09:05

Functionwise the B-carb on the G28T should work fine, but you'll be able to get more power out of it, if opted to other carbs. :)

...
You liked this page