Ole-Henry for sale - sadly...

Lowered front.

Grundet forestående skift af ladetag er jeg nødt til at overveje at sælge min Ford A todørs sedan, registreret første gang i April 1930.

Jeg har ejet denne bil siden 18. oktober 2007, hvor jeg købte den af Tommy Green, fra Vesterborg på Lolland. Siden har jeg arbejdet på at holde den kørende, hvilket bl.a. har resulteret i, at den i foråret 2013 har den fået en større tur med blandt andet bagtøj, efterset gearkasse og motor, som i den forbindelse fik efterset alle lejer, nye stempler og –ringe, justerbare ventilløftere, lappet ventiler og sæder sammen, efterset knast, krumtap og plejlstænger, og så blev den monteret med højkomprimeret (opsvejst originalt) støbejernstopstykke, Weber registerkarburator og Scintilla magnettænding. Derudover står den i øjeblikket med en forfjeder med færre lag og med vendte øjer på det nederste, for at få forenden sænket en smule. Alle ombygninger er foretaget med respekt for originalen – jeg har villet have det sådan, at den skulle kunne bygges tilbage til original på en weekend.

2015 OPDATERING: (Hus udskiftet med tag på ladebygningen.) Den er blevet udstyret med andre hjul, med dimensionerne 17-5.00 foran og 18-6.00 bag. Den er synet i April, hvortil den har fået justeret bremser og nye afviserarme og blinklys.

Som den står her skal den koste kr.95.000,- inklusiv den motor, der sad i, da jeg købte bilen, som skal renoveres.

Tilbageført til original, dvs. uden den gennemgåede motor, der ligger i, men med den, der skal renoveres, samt med forfjederen udskiftet til den originale, skal bilen koste kr.75.000,-.

Prisen kan diskuteres, afhængig af, hvad der skal følge med.

Yderligere reservedele kan evt. tilkøbes efter aftale - de sælges ikke seppeart.

Write a new comment: (Click here)

SimpleSite.com
Characters left: 160
DONE Sending...
See all comments

| Reply

Latest comments

10.01 | 17:20

Um otimo projeto

...
27.12 | 22:29

Hallo Again i found the oilpan for the engine i do have a extra crank any blocks around?
Kind regards!
Mats

...
31.01 | 00:54

Hey Dannerr, It was justy a passing thought about the HC head, I will prpbably leave it as it is , I only use it around here, I dont go on any tours. Thanks ...

...
30.01 | 09:05

Functionwise the B-carb on the G28T should work fine, but you'll be able to get more power out of it, if opted to other carbs. :)

...
You liked this page